Yer Seramikleri

2019 Yılı Trend Yer Seramik Çeşitleri ve Modelleri

Yer Seramikleri banyo, tuvalet veya mutfak gibi hemen hemen her oda için, aynı zamanda oturma odalarınız için uygundur. Tüm Banyo, mutfak, teras yer seramik modelleri zevke ve kişiye özel trend seramik örnekleri var

Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan Yer seramikleri ( döşeme ) yaşam alanını içinde odalarınızın tarzı ve cazibesini verir. Odanızın büyük veya küçük gözükmesini sağlayabilirsiniz. Ahşap, betan, doğal taş, mermer desenli zemin seramikleri ile modern banyo alanı oluşturabilirsiniz. Mutfağınızda doğal ahşaptan ayırt edilmeyen seramik tercihi ile geleneksel dokunuş hissi katabilirsiniz.

Odanız için hangi stilde istediğinizi önceden düşünün. Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan Seramik karo renkleri, boyutları önemlidir. Yaşar bal olarak evinize uygun yer seramik karoları size önerebiliriz.

yer duvar karosu

Yer Seramik Özellikleri ve Avantajları

Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan Porselen ve sırlı yer seramikleri çok yönlü dayanıklı yapısı ile ev dekoru için önemli rol oynar. Bunlar tabi yeterli olmaz, sadece görsel amaçlı düşünmemek lazım. En önemli kavram yer duvar karolarında leke tutmaması, suya dayanıklı olup neme karşı itici olmasıdır. İşte örnek yer seramikleri.

Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan seramikler  Yüksek nem oranlarına karşı dayanıklı olarak üretilen porselen seramikler uzun ömürlü olup bakımları ve temizleme kolaylığı ile tüm mekanlara değer katar. Şık gözükür, hep canlı ve parlak olur. İster mutfaklarını ister banyo ve dış mekanda kullanacağınız renkli yer seramikleri ev tadilatı ve dekorasyonda seçme şansınız olduğu çok çeşitli, kaliteli Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan seramik çeşitleri var.

Yer Seramik Modelleri

Yer seramik çeşitleri renkler, motifler ve tasarım söz konusu olduğunda olanakları sonsuzdur. Ayrıca yer seramiği duvar döşemesinde kullanılır. Buda Sağlam, popüler Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan porselen yer karolarıdır.

Mutfak Yer seramikleri

Mutfak Yer seramikleri

Mutfaklar genellikle evin en sosyal ve kalbi olarak adlandırılır. Mutfak yeme içme hatta misafir, arkadaşlar ile kahve içilip sohbet edildiği alandır, bu yüzdende şık ve modern görünmesi önemli.

Mutfak zemin seramikleri olarak bir çok seçenek vardır. Bunlar tezgah üstü, ocak arakası sıçrama alanı için yapılacak seramikler kolayca silinebilir olmalı. Mutfak yer seramik çeşitleri arasında metro, ahşap, doğal taş, ve parlak, mat olarak değişik boyut, cam mozaikler, desenli seramikler ile tasarım yapmak mümkün.

Bunun yanı sıra sağlam ve porselen olarak yanmaz, çizilmez olarak bakım gerektirmez. En trend mutfak seramik örneklerine bakmak için en iyi 10 mutfak yer karosu sayfamıza göz atın.

mutfak yer döşeme, mutfak  kaymaz seramik, mutfak  zemini, mutfak beton etkili seramik, mutfak altıgen seramikler, mutfak mermer seramik çeşitleri, mutfak  porselen seramik, mutfak granit seramik, mutfak ahşap seramikler, mutfak traverten seramik, mutfak  desenli seramik karo, mutfak parlak seramik

Antre Koridor Yer Seramikleri

Antre evlerin giriş alanı, koridor ise odalara dağılım yapılan bölümdür. İlk izlenim için koridor şık tasarımlı olmalı. Koridor yer seramikleri gösterişli olduğu kadar, sağlam ve porselen olmalı, buda yoğun geçiş alanı olduğu için çizilme ve renk solmasına imkan vermemek.

Antre ve koridor yer seramik modelleri için yine her alan gibi beton, ahşap, doğal taş seramikler var. Ama son yıllarda popüler olan yer seramik çeşitleri içinde mekanı canlı gösteren desenli seramikleri idealdir.

Banyo Yer Seramikleri

banyo yer seramikleri

Banyo güne başlama ve gün sonu kişisel temizlenme ve dinlenme ihtiyaçlarımızı giderdiğimiz alandır. Banyo yer seramikleri için ahşap, beton, mermer ve desenli karo tasarımı yapmak banyo için en popülerdir. Banyoda ferah ve rahatlatıcı bir tasarım yapmak için en iyi banyo yer seramik modelleri arasından metro fayans ve desenli çini en trend olandır.

Banyo yer seramik çeşitleri kayma önleyici ve temizliği kolaydır. Bakım gerektirmez. Banyoda duştan çıkınca kayar korkusu olsa da kayma önleyici bir çok en güzel banyo seramikleri var, siz yinede zemine paspas ve yolluk atamayı ihmal etmeyin.

Daha Fazla fikir için banyo seramik ve fayansları sayfamızı ziyaret edin.

Banyo yer döşeme, Banyo kaymaz seramik, Banyo zemini, Banyo beton etkili seramik, Banyo altıgen seramikler, Banyo mermer seramik çeşitleri, Banyo porselen seramik, Banyo granit seramik, Banyo ahşap seramikler, Banyo traverten seramik, Banyo desenli seramik karo, Banyo parlak seramik

Yemek Odası yer Seramikleri

Yemek Odası Seramikleri

Yemek odası ister akşam yemeği, ister misafir daveti için harika görünmek zorunda. Ferah ve gösterişli bir yemek alanı için bir özellik duvarı oluşturup desenli seramik ile dekore edebilirsiniz. zeminde ise ahşap yada porselen seramik tercihi sandalye ayaklarından çizilmeyi önlemenin en harika seçimidir.

Teras Yer Seramikleri

En iyi 10 bahçe yer karosu modelleri

Balkon ve teraslar dış etkilere maruz kalan alanlardır. Buna istinaden teras ve balkonda göze batan yer seramikleri dir. Teras ve balkon yer seramikleri porselen içeriklidir. Farklı boyutlarda balkon için seramik modelleri vardır. Teraslar için her zevke uygun dış mekan seramik çeşitleri bulmak mümkün. Balkon ve teraslar iç mekanlara göre farklıdır.

Dış mekan Teras yer seramik çeşitleri teras, bahçe, veya avlu girişi yada cephe kaplamaya uygun modelleri vardır. Farkı boyut ve renk çeşitleri ile pratik ve göz alıcıdır. Ayrıca porselen içerikli olup sıcak, soğuk iklim koşullarına uygun üretilmekte.Sert darbelere dayanıklıdır. Teras, balkon için imal edişmiş olsa da iç mekanlar içinde uygun döşeme teşkil eder.

Zevk, Tarz ve Renklerde Yer Seramik Döşeme Örnekleri

Fayans  | Banyo Mutfak ve Daha Fazlası | Duvar ve zemin Döşemeleri

bahçe seramikleri ve yer karosu

bahçe seramik karoları

En iyi 10 Bahçe Seramik ve Yer Karosu

En iyi 10 bahçe yer karosu modelleri

Altıgen Fayans Modelleri

Altıgen Fayans Modelleri

Granit Döşeme Fiyatları ve Granit Uygulamaları

Granit Döşeme Fiyatları ve Granit Uygulamaları

granit döşeme, granit ustaları

Banyonuzu Uygun Bütçeyle Yaratıcı Bir Şekilde Yenileme

Baskın Koyu Renkli Seramik 

2019 Yılının 5 Seramik Trendi

ahşap görünümlü seramik modelleri

Modern Seramik Modelleri Seramik Serileri ve Önerileri

Modern Seramik Modelleri ve Seramik Serileri ve Önerileri

Porselen Karo Modelleri  Porselen Karo Modelleri

Porselen Karo Modelleri

Porselen Karo Modelleri

Banyo, mutfak, teras,  yer döşeme,  antre, koridor ve dış mekan kaymaz seramik, Banyo, mutfak, teras zemini, antre, koridor ve dış mekan beton etkili seramik, Banyo, mutfak altıgen seramikler, teras, antre, koridor ve dış mekan mermer seramik çeşitleri, Banyo, mutfak porselen seramik, teras, antre, koridor ve dış mekan granit seramik, Banyo, mutfak, antre, koridor ahşap seramikler, koridor ve dış mekan traverten seramik, Banyo, mutfak, antre, koridor desenli seramik karo, Banyo, mutfak, teras, antre, koridor ve dış mekan parlak seramik

Tüm Tasarım ve Çalışmalarımızı Sosyal medyadan Takip Edebilirsiniz

Twitter  Facebook  Pintrest  İnstagram  Youtube

Seramik, yer seramikleri, seramik modelleri, seramik örnekleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.